Cum trebuie sa fie un rucsac potrivit pentru scoala? Joolar te ajuta sa alegi

Cum trebuie sa fie un rucsac potrivit pentru scoala? Joolar te ajuta sa alegi

Daca cauti accesorii fasion pentru tine sau copilul tau, cu ajutorul site-ului joolar nu este nimic mai simplu.

Daca ai un scolar care in curand va incepe anul de studiu, asigura-te ca ii pregatesti din timp rucsacul si toate cele necesare pentru scoala. Ca sa-ti simplifici munca, poti alege din diverse accesorii online anume acelea care te avantajeaza.

De fapt, cum ar trebui sa fie un rucsac potrivit pentru scoala?

Un rucsac scolar ar trebui sa poata corela toate lucrurile de care are copilul nevoie pentru intreaga zi. De asemenea, ar trebui sa fie dimensionat corespunzator pentru corpurile mici si confortabil pentru a fi purtat in spate. Si, din moment ce copiii vor purta un rucsac in fiecare zi, ar trebui sa fie durabil si sa aiba suficiente culori si modele pentru a le permite copiilor sa isi exprime simtul stilului.

Rucsacurile potrivite pentru copii ar trebui:

  • sa se potriveasca varstei
  • sa fie confortabile
  • sa fie durabile
  • sa aiba o organizare inteligenta si o constructie de inalta calitate

Fie ca esti in cautarea unui rucsac clasic accesibil care sa dureze ani de zile, unui rucsac distractiv care vine in mai multe dimensiuni si tone de modele sau un rucsac mai mare care sa aiba spatiu de depozitare pentru laptop pentru copii mai mari, rucsacurile oferite de joolar castiga note de top atat de la copii, cat si de la parinti.

Ce trebuie sa stim despre compartimentare si organizare

Rucsacul ar trebui sa aiba un compartiment principal spatios (sau doua), un buzunar frontal cu fermoar, doua buzunare laterale elastice, un buzunar interior pentru laptop.

Compartimentul cu fermoar de dimensiuni medii, care are si un buzunar cu fermoar cusut pe partea din fata, ar trebui sa fie suficient de mare pentru a tine o cutie pentru creioane sau un bloc de desen. Un rucsac pentru copii trebuie sa aiba neaparat un buzunar anti furt. Pe scurt, rucsacul trebuie sa fie suficient de incapator pentru fisiere A4, tableta si toate celelalte lucruri importante pentru un scolar exemplar.

Materialul din care este confectionat si durabilitatea

Totodata, un rucsac trebuie sa fie fabricat din materiale durabile si usor de curatat; sa fie rezistent la apa, capabil sa reziste rigorilor de utilizare zilnica si conditiilor climaterice de orice fel.

Un rucsac trebuie sa fie confortabil

Curelele de umar joaca un rol important si pot ajuta la usurarea incarcaturilor grele. Curelele de umar reglabile sunt, de asemenea, importante pentru a se asigura ca rucsacul nu cade mai mult de patru centimetri sub talie, ceea ce poate creste greutatea pe umerii copilului. O clema pentru stern impiedica alunecarea curelelor, dar nu este necesar daca rucsacul se potriveste bine (sau sarcina este destul de usoara).

Ofera copilului un rucsac ergonomic si dupa gustul sau si orele petrecute la scoala ii vor parea mai usoare si mai vesele. Sa incepem noul an cu dreptul!