IMG20220408130006-scaled-q278r7hn9pwd1bp0ivij9gbu1qhe05u7wj8eakn540.jpg

Hai sa facem cunoștință:

Povestea Joolar este povestea misiunii de a oferi accesorii rezistente și practice, care țin pasul cu stilul tău.

Pentru că știm cât de important este pentru tine să ai aproape lucrurile tale preferate, Joolar este magazinul online în care îți poți găsi gențile, rucsacurile și accesoriile care ți se potrivesc cel mai bine.

IMG_3177-1-scaled.jpg

Viziunea ta despre libertate este unică, la fel ca tine

Magazinul online Joolar este proiectul nostru, Oleg și Sergiu, tineri antreprenori, pasionați de ecommerce și multitudinea de posibilități prin care accesoriile îți pot face viața mai frumoasă.

Ritmul modern al zilelor în care trăim a transformat geanta sau rucsacul din ceea ce porți pentru a-ți completa ținuta, într-o necesitate.

Oriunde ai fi - la școală, facultate, serviciu, shopping sau plimbare în oraș - geanta ta este partenerul pe care te bazezi atunci când vrei să fii pregătit pentru orice situație. Pentru că ne place să facem lucrurile așa cum trebuie, prin magazinul online Joolar am dorit să oferim nu doar accesorii care să ne binedispună prin aspectul lor, ci posibilitatea de a nu rămâne niciodată fără lucrurile de care ai nevoie.

Garanția unor produse de calitate

Rucsacul tau este elementul cheie pentru zile fără limite.

Poți lucra de oriunde, poți purta ținuta care te pune în cea mai bună lumină, poți fi TU.

De aceea, am folosit toată experiența noastră ca antreprenori pentru a căuta produse durabile, cu o calitate garantată.

Ne bazăm pe furnizori testați, pentru ca fiecare produs de pe site-ul Joolar să fie însoțit de certitudinea că te vei bucura de cumpărăturile tale pentru un timp îndelungat. Suntem distribuitori exclusivi marca Bange și ne extindem permanent către alți producători de încredere, pentru ca tu să găsești pe Joolar.ro accesoriile care îți subliniază personalitatea.

Oferta Joolar cuprinde genți pentru femei și bărbați, ghiozdane și penare pentru copii, rucsacuri de călătorie, modele noi de rucsacuri și o gamă variantă de accesorii ca eșarfe, curele și ochelari de soare.


Nu ne oprim aici

Adăugăm constant produse noi sau variante diferite pentru produsele de pe site, pentru ca tu să poți ține pasul cu trendul care ți se potrivește.

Explorează categoriile din magazinului online și găsește-ți geanta sau rucsacul preferat.


Dorești să vorbești cu noi?