Poti sa asortezi un palton cu un rucsac barbati?

Poti sa asortezi un palton cu un rucsac barbati?

Raspunsul este: evident ca da! Pana in prezent, designerii au dezvoltat un numar imens de modele de rucsacuri barbati care sunt perfect combinate cu o varietate de paltoane si jachete.

Sa recunoastem, subiectul asortarii unui rucsac barbati cu un palton sau o jacheta este foarte actual. Pe de o parte, vrei sa iti fie comod, sa ai mainele libere si sa poti cara tot ce ai nevoie doar intr-un singur suport. Pe de alta parte, stilul tau vestimentar iti cere sa te imbraci in palton. Cum sa o faci cu gust?

Iata cateva exemple de potrivire optima pentru a combina rucsace barbati cu tinuta de birou:

  • Un palton casual

Daca luam in considerare optiunea casual, atunci o geanta sport care se va potrivi cu ghetele este destul de accesibila in acest caz. Cel mai bine este sa alegi produse din piele de dimensiuni compacte.

  • O jacheta lunga tip casual

Aceasta este o versiune pentru tineri, iar modelul este minunat pentru iubitorii unui stil de viata activ. Acest model este cel mai bine asortat cu un rucsac sobru de culori neutre.

Cand alegi rucsacul, ai grija la:

  1. Stilul general

Daca prin stil clasic intelegem un model exclusiv sobru, potrivit doar pentru stilul de afaceri, atunci este cu adevarat mai bine sa uitam de un rucsac. Este cu adevarat dificil sa-ti imaginezi o haina alba sofisticata, o esarfa usoara, pantofi clasici si un rucsac sport. Chiar si un rucsac scump din piele in acest caz va arata ca un corp strain, deci este important sa se potriveasca unui anumit stil. Paltonul poate fi purtat cu blugi negri sau bleumarin si cizme, bocanci sau ghete casual. Atunci rucsacul va fi destul de potrivit.

  1. Schema de culori

O alta regula generala pentru alegerea rucsacului este culoarea. Se intampla ca paltonul sa fie in primul rand asociat clasicilor. In combinatie cu un palton, este mai bine sa porti doar rucsacuri de culori neutre care se potrivesc cu alte elemente ale hainelor din garderoba ta.

  1. Textura si volumul paltonului

Cu paltoanele voluminoase, trebuie sa alegi doar modele de rucsac compact. Un rucsac mare este capabil sa reduca vizual inaltimea, sa distorsioneze proportiile unei persoane, ceea ce aduce un dezavantaj evident. Daca oricum nu esti prea inalt, atunci o haina lunga si un rucsac imens in spate vor face o impresie ridicola.

Cea mai versatila solutie este un rucsac compact, ingrijit si din material rezistent si calitativ. Gama de culori este de la gri la negru, dar cel mai bine este sa folosesti doar culori clasice cum este negrul.

Daca nu iti poti imagina viata fara un rucsac, atunci nu mai trebuie sa te pui in fata unei alegeri: o geanta sau un rucsac. Un palton sau o geaca poate fi combinata la fel de bine cu un rucsac, totul depinde de stilul si obiectivele tale generale, dar si de rucsacul ales.