Secretul parizian: 3 moduri interesante de a purta esarfe de dama

Secretul parizian: 3 moduri interesante de a purta esarfe de dama

Accesoriile extraordinare care pot schimba radical orice imagine sunt esarfe de dama. O esarfa poate fi chiar punctul culminant care va adauga rafinament si stil look-ului tau. Exista multe modalitati de a lega o esarfa.

Cu toate acestea, trebuie avut in vedere faptul ca o metoda sau alta se potriveste unui anumit stil de imbracaminte, prin urmare, intrebarea cum sa porti frumos diverse esarfe femei ar trebui abordata cu toata seriozitatea, pentru a evita greselile.

Fie ca o legi pe o parte cu un nod strans, o arunci peste umeri, o infasori in jurul gatului - toate acestea sunt modalitati interesante de a purta o esarfa.

Unele esarfe dama au o natura mai decorativa, altele nu te vor lasa la frig si te vor salva de cel mai patrunzator ger. Intr-un fel sau altul, fiecare dintre metodele de mai jos este demna de atentia ta.

 

3 moduri de a purta o esarfa in stil parizian

  • Metoda numarul 1: esarfa aruncata pe umar

Stilistii sfatuiesc sa porti o esarfa lunga, aruncand-o peste umarul unei jachete voluminoase sau a unei haine clasice. Este simplu: infasoara esarfa o data in jurul gatului, lasa o parte in fata si arunc-o cu dezinvoltura pe cealalta peste umar. Esarfele tricotate sau cele in stil sal „tin” cel mai bine.

  • Metoda numarul 2: esarfa - bucla

Un alt mod, nu mai putin sofisticat, de a purta o esarfa este sa pliezi esarfa in jumatate, sa o infasori in jurul gatului si sa treci capetele esarfei prin bucla formata. Aceasta metoda, ca si cea precedenta, nu cunoaste exceptii si este potrivita pentru o esarfa de orice stil si lungime.

  • Metoda numarul 3: esarfa in centura

Daca porti o haina cu centura, aceasta este optiunea ta! Ia o esarfa mai lata, infasoar-o in jurul gatului si arunca capetele inainte. Adesea, cu aceasta metoda, esarfa incepe sa cada si sa alunece. Ca sa nu se intample acest lucru, baga capetele in centura - va arata ca o stratificare la moda, nu va aluneca si te va incalzi uimitor de bine.

Arta de a purta o esarfa este una acccesibila tuturor si interesanta deopotriva. Fii deschis spre noi provocari si iesi din multime cu o esarfa moderna purtata in stil parizian!